Днес слънцето ще грее щедро, температурите стигат 30 градуса

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Днес ще бъде предимно слънчево, над южните и източните райони ще има повече облаци, но няма да вали. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър.

Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса, според прогнозата на НИМХ.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над Рило-Родопската област облачността временно ще се увеличи. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18, а на 2000 метра - около 12 градуса. 

Северен вятър ще духа край морето, но облачността ще е разкъсана. На брега термометрите ще се качат до 27 градуса, а сред вълните от 1-2 бала - до 23 градуса. 

Новата седмица ще започне със слънце. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини