Затварят общинския плаж в Якоруда заради ковид, само земеделци пускат на пазара

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

От днес се преустановява работата на общинския плаж в град Якоруда, който се стопанисва от общинската фирма „Строител-2001” ЕООД. Заповедта е на кмета на общината – Нуредин Кафелов, тя е издадена заради епидемията от коронавирус.

Преустановява се с днешна дата и извършването на търговска дейност по сергиите на общинския пазар, както и на цялата територия на община Якоруда. Единствено се позволява достъп до тържищата на земеделските производители, които да продават своята продукция – плодове, зеленчуци, посевен и посадъчен материал.

Мерки срещу ковид се предприемат и в Общинска администрация. В зависимост от спецификата и възможността на съответната дейност да се въведе дистанционна форма на работа по изготвен и утвърден график, за да се спазва условието „по един служител в кабинет”. На работа няма да се допускат служители на Общинска администрация с грипоподобни симптоми, гласи още заповедта на Нуредин Кафелов. Тя е връчена на заинтересованите лица за сведение и изпълнение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини