Банкерът Захари Хаджийски отново е общински съветник

Банкерът Захари Хаджийски отново е общински съветник

Директорът на Общинска банка – Захари Хаджийски, отново е част от местния парламент в Благоевград. Той бе в листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП-СДС-БДО), но не успя да влезе в Общинския съвет на изборите в края на 2019 година.

Днес на сесията на местния парламент председателят на Общинската избирателна комисия – Мартин Бусаров, обяви решението за прекратяване пълномощията на Гергана Владимирова Муртова – общински съветник от листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП-СДС-БДО), поради подадена оставка.

Тя вече е част от екипа на кмета на община Благоевград – Илко Стоянов. Бусаров обяви за избран за общински съветник следващия в листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП-СДС-БДО) – Захари Кирилов Хаджийски, който положи клетва.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини