Без страх от Covid: Перничани извиха огромни опашки на среднощна промоция на салам

Снимка: GlasNews.bg
Снимка: GlasNews.bg

Истински хаос пред голям хранителен хипермаркет в Перник! Стотици хора чакат струпани пред входа на обекта заради евтини салами. Паркингът на голямата верига в кв. "Изток" се радва на небивал интерес.

Дългите опашки се извиха пред веригата. Причината е, че магазинът е обявил шокова промоция в часовия диапазон от 22:30 до 02:30 часа, научи GlasNews.bg.

"Не съм виждал подобно струпване тук. Не се спазват абсолютно никакви мерки, а нас в заведенията всеки ден ни плашат със затваряне и ние трябва да страдаме заради подобни ситуации", разказа пред GlasNews.bg сервитьор от града. 

Граждани се редят на дълги опашки и чакат с часове, за да напазаруват стоки с огромно намаление. Перничани са убедени, че в града се заражда голяма търговска битка за клиенти. Според тях промоцията е маркетингов ход.

Очаква се друга популярна верига да стъпи в града с магазин, който се намира на метри до хипермаркета.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини