В понеделник ще бъде ограничено движението в част от пътя за Рилския манастир

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

На 23 август (понеделник), от 8 ч. до 10 ч., движението при 27 км на пътя за Рилски манастир ще бъде ограничено за всички моторни превозни средства.

Спирането на трафика за около два часа е заради извършването на укрепителни дейности на срутището при 27 км на третокласния път III-107 Пастра – Рилски манастир. В участъка се извършват строително-монтажни работи по ремонт на преградна стена.

Въведена е временна организация на движението и преминаването в района на срутището се осъществява с двупосочно движение в една лента със скорост до 20 км/ч. и се регулира със светофарна уредба.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини