Полагат нов водопровод и асфалт на улица в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Започна работата по реконструкцията на улица „Тодор Каблешков” в курорта Банско. Ще бъде направен ремонт на водоснабдителната и канализационна мрежа и на пътната настилка и тротоарите . В проекта е включено също изграждане на кабелен колектор за кабелизация на разпределителната мрежа, улично осветление и слаботокови кабели .

Ул. „Тодор Каблешков” се реконструира в участъка от улица"Отец Паисий" до улица „Мингьо Тодев“. Ремонтът на една от най-натоварените улици в град Банско е заложен в Инвестиционната програма на общината за 2021 година. Дейностите се изпълняват от фирма „Авон-5”ООД, която спечели обществената поръчка на Община Банско, обявена по ЗОП.

Общинското ръководство се обръща към жителите и гостите на града за разбиране на неудобствата, които се създават по време на строителните и ремонтните дейности, като предварително благодари за търпението на гражданите.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини