Масово убийство в английския град Плимут, сред жертвите е и дете

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Масово убийство шокира английския град Плимут. Шестима души са застреляни, като в това число влиза и извършителят. Има и няколко ранени.

Един от кварталите на Плимут беше отцепен. Свидетели видяха няколко хеликоптера-линейки да се приземяват в района. Местната полиция заяви, че стрелбата не е била терористичен акт.

Според съседка на жертвите мъж е разбил вратата на частен дом и убил млада майка и детето й. След това започнал да бяга и застрелял двама души, които разхождали кучетата си.

Медиите на Острова съобщават, че полицаи са елиминирали стрелеца, но това не е официално потвърдено. Такива престъпления са голяма рядкост във Великобритания. Това е първото подобно от 11 години.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини