Петрич посрещна подобаващо бронзовата Евелина Николова

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич

Вълнуващ момент имаше на летището вчера  при посрещането на олимпийската медалистка Евелина Николова и на треньора на женския национален отбор по борба Петър Касабов – и двамата от Петрич. Роднини, представители на Община Петрич и първият треньор на Евелина – Людмил Кандиларов, казаха „Добре дошли“ от името на всички жители на общината на двете големи личности в спорта.

Знамето на Петрич „прегърна“ Евелина Николова и Петър Касабов още при стъпването им на родна земя. „Цветя и огромно „БЛАГОДАРИМ“ за радостта, емоцията и гордостта, Евелина и Петър! Двамата ще бъдат тържествено посрещнати и в родния Петрич, а всички жители ще бъдат предварително информирани за деня и часа, за да могат да присъстват в този момент и заслужено да засвидетелстват уважение към успеха им!”, заявиха от Общината.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини