Тежка катастрофа в Кресненското дефиле затвори пътя за Гърция

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Нова тежка катастрофа в Кресненското дефиле стана тази сутрин. Сблъскали са се лек автомобил и камион. В леката кола са пътували четирима души, всички са пострадали.

Само един от пътниците е излязъл сам от автомобила, останалите все още са вътре. На мястото на инцидента са екипи на Спешен център, полицията и противопожарната служба. По първоначални данни леката кола е навлязла в лентата за насрещно движение и се е ударила в тежкотоварния автомобил.

Движението е спряно и в двете посоки – за и от Гърция. Предстои оглед на местопроизшествието, както и освобождаване на първокласен път Е-79 от катастрофиралите коли. Не се знае кога трафикът в района ще се нормализира.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини