Атрактивни бейзболни мачове в Благоевград за Европейско първенство

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

От днес до 8-ми  август община Благоевград ще бъде домакин на квалификация за Европейско първенство по бейзбол и софтбол. В атрактивните мачове на престижния турнир ще участват състезателите на „ London Mets“-Великобритания , „Russtar Youth“-Русия и сборен отбор от „Атлетик“-София и „Бизоните“-Благоевград. Двубоите се провеждат на бейзболното игрище „Портър парк“, край алеята за парк „Бачиново“.

Кметът на община Благоевград Илко Стоянов официално ще даде начало на съревнованието днес в 16:30 часа. Веднага след откриването ще стартира  и първият мач на българския отбор, който ще се изправи срещу бейзболистите от Русия. 

Първенството се организира с подкрепата на община Благоевград. Входът е свободен,  но при спазване на всички противоепидемични средства.

Срещите ще се провеждат всеки ден от 10.00 часа и от 16.30 часа. Кой ще бъде победител? Това ще стане ясно след финала, който ще се играе в събота, 7 август.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини