За по-малко от 3 часа огнеборци и доброволци укротиха огнената стихия край Бучино

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Пожарникари и доброволци успяха да локализират пожара край благоевградското село Бучино за по-малко от три часа. Сигнал за огнената стихия бе подаден към 13,10 часа днес на телефон 112. Веднага на мястото на инцидента пристигнаха два екипа огнеборци. На помощ им се притекоха и доброволци, тъй като заради силния вятър и горещото време огънят бързо обхвана близо 200 декара треви и храсти.

„Нямаше опасност за газопровода за Гърция. Пожарът вече е ограничен, няма опасност от неговото разпространение. Предприети са всички мерки за неговото ограничаване. Пожарникари ще останат на място, за да следят ситуацията”, коментира преди броени минути областният управител на Благоевград – Николай Шушков.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини