В жегите раздават безплатна минерална вода на жители и гости на Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

От днес жители и гости на Благоевград ще могат да се разхладят с безплатна минерална вода. Инициативата е на кмета Илко Стоянов и ще продължи през всичките горещи дни.

Синоптиците прогнозират рекордно високи температури до края на седмицата. Затова общинското ръководство, в партньорство с "Еко Ботълс" ЕООД, организира тази кампания.

Акцията съвпада и с времето, през което питейната вода в Благоевград не е годна за пиене заради плановото почистване и дезинфекция на резервоар "Чакалица" от "Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Благоевград.

От 27 юли 2021 година /вторник/ диспенсъри с минерална вода са разположени на три пункта в града - това са едни от най-оживените пространства: площада пред ЛАРГО МОЛ, в началото на пешеходната зона на улица "Тодор Александров" - магазин "БИЛЛА", и пред административната сграда на Община Благоевград, пл.“Георги Измирлиев“№1.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини