Първо рокади, после референдум за кметските наместници в Благоевград

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Промени при кметските наместници ще има в близките дни. Това обяви днес на пресконференция кметът на община Благоевград - Илко Стоянов. За някои от управниците вече има доста оплаквания от местното население и те ще бъдат освободени от заеманите постове. На тяхно място ще бъдат назначени нови хора. Градоначалникът обяви своя идея по отношение работата на кметските наместници. Той ще организира обществено допитване до жителите на населените места през есента, когато ще са президентските избори.

„Дори и да не съм съгласен с резултатите от тези мини референдуми, ще се съобразя с мнението на хората. Това означава, че и освободените от мен, ако спечелят допитването, ще бъдат възстановени на постовете си”, уточни кметът Илко Стоянов.

Той обаче увери, че ще се вземат мерки въпросните допитвания да преминат нормално и да са прозрачни, без да се позволява какъвто и да е натиск върху жителите на селата при избора им на управници.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини