Деца от община Струмяни доказват кой е по-по-най в турнир по тенис на маса

Снимка: Община Струмяни, архив
Снимка: Община Струмяни, архив

Вдъхновяващ спортен празник ще предизвика много емоции и усмивки сред децата от община Струмяни. Събитието ще е следващия петък, 23 юли, пред сградата на Нарочно читалище „Будител-1997” в общинския център. Там ще се проведе турнир по тенис на маса, който се организира от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Надпреварата е част от лятната програма за спорт и развлечение на дцата в общината.

В традиционния спортен турнир по тенис на маса ще вземат участие десетки малчугани, разпределени в две възрастови групи – от 7 до 12 години и от 13 до 18 години. Записването става при обществените възпитатели или в читалището в Струмяни. След края на турнира, който ще потопи децата в магията на този спорт, ще бъдат отличени с грамоти и подаръци всички спортисти.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини