Изборният ден в село Струма започна в 11.30 часа заради развалена машина

Изборният ден в село Струма започна в 11.30 часа заради развалена машина

Изборният ден в село Струма започна в 11:30 ч. заради проблем с машината за гласуване, сигнализира общинският ръководител на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев.

„РИК и ЦИК са информирани за проблема своевременно и въпреки намесата на техниците, машината не е успяла да проработи. Забавяне за гласуване с хартиени бюлетини се получи и заради дългото изчакване на разрешение от страна на Централната избирателна комисия”, уточни Стоян Стоев. Според него в секцията с над 500 избиратели ще има отлив от гласуване, тъй като хората са недоволствали, че ще се налага да се връщат да упражнят правото си на вот, и то заради развалената машина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини