Югозападното държавно предприятие обнови официалната си интернет страница

Югозападното държавно предприятие обнови официалната си интернет страница

Интернет страниците на Югозападното държавно предприятие и на 38-те териториални поделения в състава му са изцяло обновени. Уеб сайтовете са с модерен и интуитивен дизайн, който е оптимизиран за множество канали и мобилни устройства. Разработени са в съответствие с актуалните тенденции и корпоративната идентичност на ЮЗДП и разполагат с по-богато и по-ориентирано към потребителите съдържание.

Така бизнесът и гражданите във всеки момент могат да получават актуална информация за дейността на предприятието и да имат достъп до всички електронни услуги, които са част от политиката на публичност и прозрачност в управлението на горите в ЮЗДП.

Едни от най-новите мерки за модернизация включват въвеждането на системата за електронна продажба на дървесина (https://sale.uslugi.io/uzdp), интерактивната карта на горите в обхвата на предприятието (http://gori.uzdp.bg), фоторегистърът при транспортиране на дървесината http://fotoregister.uzdp.bg и мобилното приложение за сигнализиране при съмнения за нередности в горите и бракониерство.

Обновените сайтове предлагат повече функционални възможности и са  удобни за публикуване на повече нагледна информация – снимков и видеоматериал, в която потребителят бързо да се ориентира.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини