Въвеждат нова организация на движение на кръговото при входа на Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Нов и утвърден от Агенция „Пътна инфраструктура” проект на движение в кръговото кръстовище при входа на град Гоце Делечв започва да действа от утре. От събота, 10 юли 2021 г., се променя организацията на движение на въпросното кръгово кръстовище. Досега с предимство бяха пътуващите по маршрута Банско-ГКПП „Илинден-Ексохи”.

Дори и водачите, влезли в кръговото, бяха длъжни да дадат предимство на колите, които пътуват по международния път. От утре това ще се промени - с предимство ще е този, който вече е влязъл в кръговото кръстовище, както е навсякъде. Това обаче може да довде до пътни инциденти, тъй като всички шофьори са свикнали да карат при старите правила. За да се предотвратят катастрофи, в района ще има полицейски патрул, който ще следи за трафика през първата седмица на нововъведението.  

От Община Гоце Делчев отправят апел към всички водачи на МПС да бъдат изключително внимателни при преминаване оттам и да следят стриктно знаците, които ще регламентират новата организация на движение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини