Слънчев понеделник, летен дъжд ни разхлажда

Слънчев понеделник, летен дъжд ни разхлажда

Днес времето ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над Югозападна България и североизточните райони и на отделни места там след обяд ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб до умерен от север-северозапад. Максималните температури ще са между 28° и 33°.

Над Черноморието ще е слънчево. След обяд облачността временно ще се увеличи и на отделни места по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен север-северозападен вятър. Максимални температури - 26-28°, температурата на морската вода е 21-24°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, над Рило-Родопската област – често значителна. На места там след обяд ще има превалявания от дъжд, в отделни райони с гръмотевици. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 13°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини