Община Петрич осигури 40 000 лева за ремонт на Неделното училище

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич

Община Петрич предоставя средства за ремонт на Неделно училище „Св. Архангел Михаил“. Парите, в размер на 40 000 лева, се отпускат след решение на общинските съветници, взето на 15 март тази година.

Финансирането от общинския бюджет е целево и следва да бъде използвано по предназначение – ремонт на Неделно училище „Свети Архангел Михаил“ към храм „Свети Великомъченик Свети Георги“ в южния град. Неделното училище отвори врати преди 11 години. Оттогава до днес в класните му стаи стотици деца се учат на християнските добродетели, на иконопис и църковно пеене.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини