Бивш полицай, син на общински съветник, ограбил банковия клон в Дупница

Снимка: Дебати.бг
Снимка: Дебати.бг

Задържаният за грабежа на банка в Дупница е бивш служител на МВР. Той се казва Крум Й. и е напуснал полицията преди година. Син е на общински съветник от Дупница. Вчера арестуваният нахлу с пистолет в банков клон в града. Той успя да задигне малка сума пари. Преди да избере къде точно да действа, мъжът е обиколил няколко банки в центъра на Дупница. Попаднал в клон, в който няма въоръжена охрана и щом забелязал това, извадил пистолет.

„Успял да влезе в помещението, където е касата, като е блъснал и ударил служителката. Тя обаче го е заключила в касата и той след това използвал оръжие, за да напусне помещението. Мъжът е избягал от банката, минавайки покрай детска площадка и се отправил към градската градина. „Подгонили са го някакви момчета. След това са дошли и полицаи”, каза Росен Димитров, мениджър на охранителната фирма. Мъжът е задържан 2 часа след обира в поляна край един от кварталите в Дупница. А от полицията подчертаха смелостта на служителката, заключила мъжа при касата. „Изключително смела постъпка. Поздравявам я, справила се е добре със ситуацията”, каза Михаил Джаджаров от РПУ – Дупница. „Успял да влезе в помещението, където е касата, като е блъснал и ударил служителката. Тя обаче го е заключила в касата и той след това е използвал оръжие, за да напусне помещението”, обясни Анета Стоева от Районната прокуратура.


Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини