Адреналин! Община Благоевград подарява панорамен полет с балон на деца

Снимки: Фейсбук, Община Благоевград
Снимки: Фейсбук, Община Благоевград

Два огромни цветни балона ще полетят в небето над Благоевград на 22 и 23 юни. Полетите започват в 19.00 ч. и ще продължат до 22.00 ч., а мястото е парк ,,Македония“.

Освен силен адреналин топловъздушните балони са прекрасна възможност за децата на града да се насладят на уникални гледки от птичи поглед. Те ще наблюдават Благоевград отвисоко, гледката ще е невероятна. Споменът от преживените емоции пък ще остане за цял живот.

За определените дати Община Благоевград е ангажирала и аниматори, които ще направят още по-интересен и забавен празника за децата.

Апелът към родителите на деца, желаещи да осъществят издигане с балон, е да изтеглят и попълнят декларация за съгласие. Попълнените формуляри се приемат в стая 326 в Община Благоевград до 21 юни 2021 г. Деца без попълнени декларации няма да бъдат допускани за полет. Входът е безплатен.

Линк за изтегляне на декларацията -  http://www.blgmun.com/files/Deklaraciq.PDF

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини