Мая Манолова и „Изправи се! Мутри вън!” подкрепиха Илко Стоянов - силния кандидат-кмет на Благоевград

Мая Манолова и „Изправи се! Мутри вън!” подкрепиха Илко Стоянов - силния кандидат-кмет на Благоевград

Мая Манолова заяви безрезервната подкрепа на коалиция „Изправи се! Мутри вън!” за кандидат-кмета на ПП „Има такъв народ” в община Благоевград - Илко Стоянов. По думите й това е ясен знак на промяната, която всички българи чакат.

„Време е партийните лидери да  преглътнат своето его. Това е причината „Изправи се! Мутри вън!” да не издига собствен кандидат, а да подкрепи силния кандидат на промяната Илко Стоянов. Той става и пилотният проект на бъдещото почтено мнозинство и управление след парламентарните избори”, каза лидерът на гражданската платформа „Изправи се. БГ” – Мая Манолова.

Тя увери, че коалицията дава мандат  на кандидата на „Има такъв народ” в три направления. Първата посока е работа и високи доходи. Втората е чист въздух и строг подход към замърсителите. Третият пък е „Зелен Благоевград”.

Мая Манолова и нейните съмишленици вярват, че Илко Стоянов ще превърне Благовград в една прозрачна и чиста от корупция Община, в която административните услуги за гражданите и бизнеса се случват дигитално и бързо. По този начин ще се привлекат достатъчно инвестиции, които да променят икономиката на Благоевград в такава с висока добавена стойност. Акцентите за това са върху IT технологиите, индустриалата зона, която е един от проблемите на града. Чрез създаването на високотехнологични предприятия и високотехнологична икономика ще бъде осигурен и основният приоритет, който стои пред „Изправи се! Мутри вън!”, а именно - повишаването на доходите на българските граждани.

„Крайно време е българите да не бъдат работещи бедни, а да получават европейски заплати. Очакваме Илко Стоянов да стопира презастрояването на града. В същото време очакваме бъдещият кмет да разшири парк „Бачиново” в посока на селата Бистрица и Дъбрава”, каза още Манолова.  

Илко Стоянов блягодари за разумния политически модел, който Мая Манолова избира и подкрепя. Припомни, че двамата заедно са участвали в началото на промяната в парламента. „Радвам се, че сега отново с нея ще покажем пилотния модел за това как трябва да се променят нещата, защото промяната е неизбежна и необратима. И ние вярваме в това. Първата стъпка ще бъде в Благоевград, а след това ще продължим към промяната в цялата държава. Обединени сме освен от политическите приоритети, от зелената зона, от бъдещето, но и от това, което искат младите. И ние заедно ще продъжим напред”, увери Илко Стоянов.     

ПП „Обединена социалдемокрация” също подкрепиха кандидата на ПП „Има такъв народ” за кмет на община Благоевград. Илко Стоянов и председателят на партията в областния център Кирил Манев подписаха споразумение. „За нас програмата на Илко Стоянов за икономическо и културно развитие на града е най-добрата и най-съдържателната. Затова той спечели нашата подкрепа”, каза Кирил Манев. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини