Развитието на Благоевградска и Кюстендилска област обсъдиха двамата губернатори

Снимка: Областна администрация-Благоевград
Снимка: Областна администрация-Благоевград

Областните управители на Благоевград и Кюстендил - Николай Шушков и инж. Александър Пандурски, проведоха работна среща в Благоевград. Двамата обсъдиха актуалната ситуация на регионалните структури, които оперират на териториите на двете области. Те дискутираха възможностите за развитие на регионите, като се има предвид, че имат сходни условия, ситуации и проблеми за разрешаване. Коментирани бяха актуални социално-икономически теми. Предвид епидемичната обстановка бяха обсъдени мерките и възможностите за увеличаване на имунизационния обхват и на темповете за ваксиниране срещу COVID-19.

Усилията и на двамата областни управители са насочени към изпълнение на ангажиментите по организационно-техническата подготовка на предсрочните избори за Народно събрание на 11 юли 2021 г. Провеждането на честен и прозрачен вот е приоритет в работата на администрациите, но успоредно с това трябва да се гарантира  и ефективна административна дейност.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини