Халил Летифов и Йордан Цонев отново начело на листата на ДПС за парламентарния вот

Халил Летифов и Йордан Цонев отново начело на листата на ДПС за парламентарния вот

Двама зам.-председатели на ДПС отново са начело на листата за кандидат-депутати за изборите за Народно събрание, които ще се проведат на 11 юли. В нея място намират и много младежи от партията.

Първи е Халил Летифов, който има единодушната подкрепа на членовете на партията в региона. Той е част от Централното оперативно бюро и един от петимата заместници на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Втори е дългогодишният депутат, с 6 мандата зад гърба си – Йордан Цонев. Той е водач на листата и във Враца.

Трети е досегашният народен представител от Сатовча – Елхан Кълков. Четвърти е областният младежки председател Ибраим Зайденов. На пето място е Джелил Бошнак, заместник областен председател на партията в Пиринския край. На шесто място е Осман Мисирков от община Гърмен. Седми е Сайфедин Джурин – общински председател на младежите в Якоруда. Осмото място е за Фатима Йълдъс – председател на женското дружество в Белица. Девети е бизнесменът Ивайло Червилов от Благоевград.

Младежкият общински председател на партията в Гърмен – Ахмед Гогунч от село Рибново, е на 10-о място. След него е Хюсни Имамов – общински председател на младежите в община Сатовча. Реджеп Черкез е на 12 място, той е младежки председател на ДПС в село Брезница. Крум Попов е на 13 място, той е от гражданската квота от Белица. На 14 място е Зелиха Карахасан, зам.-кмет на община Якоруда, а на 15 място е Асан Топов, младежки председател на партията в село Вълкосел. Реджеп Бильов е на 16 място, той е младежки председател на ДПС в община Гоце Делчев, след него е Здравка Гешева, общински председател на ДПС в Разлог. На 18 място е Рамзи Шикиров, младежки председател в село Лъжница, на 19 място е Яха Сантур, младежки  председател на партията в Белица, на 20 място е Красимир Аликов от Разлог, а на 21 място е Хамид Юсеинов от Гърмен.    

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини