Разследват смъртта на 7-годишно момиченце в Ковачевци

Разследват смъртта на 7-годишно момиченце в Ковачевци
Снимката е илюстративна

7-годишно момиченце е откритото мъртво дете в самоковското село Ковачевци. Тялото му бе намерено в къща в населеното място. Полицията разследва смъртта му. Екип на Спешна помощ е констатирал смъртта на момиченцето снощи, 50 минути преди полунощ.

По първоначални данни полицията е била извикана по сигнал, че детето е изчезнало. Трагичната развръзка е била установена при претърсването на къщата. 

От МВР съобщиха, че е образувано досъдебно производство за тежко криминално престъпление. Момиченцето се прибрало вчера на обяд от училище. Изляло да си играе на поляната и изчезнало, съобщи Нова тв. Близките му започнали да го търсят. Подали сигнал в полицията, която се озовала за минути на мястото.

Търсенето продължило с часове. Накрая момиченцето било открито безжизнено в съседната къща. Най-вероятно то е било изнасилено и убито. В къщата живее сам 16-годишен младеж, който е арестуван.

От МВР съобщиха, че е образувано досъдебно производство за тежко криминално престъпление. Действията по разследването продължават под надзора на Софийската окръжна прокуратура. Селото е в шок от тежкото престъпление. Хората искат най-тежкото наказание за извършителя.  

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини