Слънцето ще ни радва днес, започва затопляне

Слънцето ще ни радва днес, започва затопляне

Днес ще се затопли и максималните температури ще са предимно между 18 и 23 градуса, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месец юни и ще остане без съществена промяна.

Над Източна България облачността ще е значителна и на места ще има валежи, които до вечерта навсякъде ще спрат. Над западната половина от страната ще е предимно слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност, но ще е почти без валежи.

Над Черноморието облачността ще е значителна, с валежи от дъжд, главно в северните райони. Ще духа умерен, временно силен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 18 и 21 градуса. Температурата на морската вода е 17-19 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините преди обяд ще е преобладава слънчево време, но след обяд от североизток облачността ще се увеличи. На отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра - около 6 градуса.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини