Касиерът в Изипей в Разлог сам измислил въоръжения грабеж

Касиерът в Изипей в Разлог сам измислил въоръжения грабеж

Оказа се, че заради фалшив сигнал за въоръжен грабеж в Разлог порлицита в града бе вдигната на крак днес по обяд. По първоначални данни двама мъже откраднали около 5000 лева от офис на Изипей за плащане на битови сметки, който се намира в района на болницата. Разлог беше блокиран от полиция. На няколко КПП-та се проверяваха излизащи и влизащи коли.

Служителят в офиса разказал, че единият от двамата обирджии бил въоръжен. Всичко е станало за секунди, а други клиенти в този момент в офиса не е имало.

След часове разследване стана ясно, че всъщност служителят на фирмата сам е взел парите и си е измислил подробностите окоро въоръжения грабеж.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини