Облаци ни носят дъжд и гръмотевици днес

Облаци ни носят дъжд и гръмотевици днес

Днес облачността над страната ще се задържи значителна. Ще има краткотрайни, на места в Централна и Източна България временно интензивни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици, има условия за градушки. Ще духа до умерен северозападен вятър и с него ще прониква хладен въздух. Максималните температури ще са между 17° и 22°.

Над планините ще бъде облачно, по високите части и мъгливо. На много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, в Рило-Родопската област - временно интензивни и значителни по количество. Над 2000 метра ще вали сняг. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 3°.

По Черноморието облачността ще е значителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са 17-19°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини