На прага на летния сезон: Да се отвори ГКПП-Илинден за граждани, призова кметът на Гоце Делчев

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Основен акцент в срещата с Владимир Москов отново бяха усилията, които полага Областният управител Николай Шушков за изпълнение на ангажиментите по организационно-техническата подготовка на предсрочните избори, за да се гарантират честни, открити и прозрачни избори, но успоредно с това, да се гарантира ефективна административна дейност.

Кметът на Гоце Делчев потърси съдействие от областния управител за запознаване на Министерство на външните работи за отваряне на гранично контролно-пропускателния пункт „Илинден“ за граждани, предвид настъпването на летния сезон и туристическия поток към Гърция.

Набелязани бяха и други въпроси, по които Областната администрация - Благоевград може да окаже съдействие за постигане на по-добри резултати и за икономическото и социално развитие на Община Гоце Делчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини