Кауза обединява деца и възрастни в Сандански за 1 юни

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив

Инициативата „Помогни без причина" отново е с кауза в помощ на нуждаещо се дете! Децата и младежите от "Помогни без причина" канят всички малки и пораснали деца да се забавляват и играят с тях.

На 29.05 и 30.05., за времето от 10:30 до 18:00 ч., в близост до къщичката на Баба Яга в парка на Сандански, и на 01.06., за времето от 16:00 ч. до 20:00 ч., ще бъдат организирани много игри и забавления за всички.

Всеки, който участва в тези луди надпревари, ще може да участва в благородната кауза и да помогне със средства. Събраните пари ще бъдат дарени за дете в нужда. Целта е на детския празник да се осигури усмивка и на дете, което се нуждае от подкепа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини