Трагедия помрачи рокерския събор на Предела, двама младежи загинаха с мотор

Трагедия помрачи рокерския събор на Предела, двама младежи загинаха с мотор

Трагедия помрачи двудневния рокерски събор, който се провежда в местността Предела край Разлог.

Преди минути стана ясно, че момче и момиче са загинали при тежка катастрофа с мотор "Сузуки". Инцидентът е станал около 16.40 часа край Разлог.

Водач на мотора е бил 20-годишен младеж от София, зад него е пътувала приятелката му. Били са добре екипирани, носели са предпазни каски. На спускането от Предел към Разлог младежът изгубил контрол над машиата, моторът се е забил в мантинелата. При удара младежите са издъхнали на място.

"Всички сме в шок. Вече не ми се правят никакви събори, светла им памет на двамата загинали”, заяви Методи Методиев-Вожда, президент на „Пирински вълци”.

Той уточни, че малко по-рано приключила обиколката на Разлог, както и надпреварите за атрактивно каране и драг гонките. „Не е ясно защо младежите са поели към Разлог. Случило се е най-страшното, не можем да върнем времето назад”, каза още Вожда.

Днес, само няколко часа по-рано стотиците рокери от страната и чужбина, които се включиха в моторджийския събор на Предела, почетоха паметта на загиналия в катастрофа през 2010 година по време на сбирката им Петрослав Крумов от Радомир. Те поднесоха венец на паметната му плоча.

Днес отново трагедия беляза празника на рокерите.

Полицията е извършила оглед на мястото на трагедията. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини