Най-силните мъже на Балканите мерят сили на състезание в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

На 5 август в Банско ще се проведе станалото вече традиционно състезание – Балканска лига по канадска борба. В него ще участват осемте най-силни мъже на Балканския полуостров, в категория до 80 кг.

Трима от най-титулуваните състезатели ще премерят сили пред публиката в курорта – европейският и световен шампион Валентин Господинов, вицесветовният шампион Калоян Тумбев и Христо Делиджаков. За съжаление действащият шампион на Балканската лига – банскалията Димитър Юлев, е контузен и няма да вземе участие в шампионата.

Състезанието ще започне в 18:30 ч. на площад „Никола Вапцаров”. Организатори са Българската федерация по канадска борба със съдействието на Община Банско.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини