Иван Димитров: Този парламент се обезмисли, надявам се служебният кабинет да бъде съставен от експерти

Иван Димитров, снимка: БНТ
Иван Димитров, снимка: БНТ

От омагьосания кръг може да ни извади единствено народът и народният вот. Това заяви Иван Димитров, депутат от "Демократична България".

Обезсмисли се дотолкова този парламент, доколкото досега всеки един парламент получаваше 100 дни, в които да се решат належащи и важни за държавата въпроси. В момента в кризата, в която се намираме, следваше да се вземат мерки, които да помогнат както на всеки един български гражданин, така и на бизнеса. Следваше да се приемат мерки, които са заложени в програмите на всички политически сили, коментира народният представител от Разлог.

Искрено се надявам, че служебното правителство ще бъде съставено от експерти, за да могат да поемат държавата в този труден момент и да организират честни избори.

И двамата кандидатите на "Демократична България" за ЦИК са експерти, които са изключително добри в своята област. Това са Любомир Георгиев и Цветозар Томов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини