Ученици от Петрич подреждат кулинарна благотворителна изложба

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич
Парад на професиите ще демонстрират пред своите съграждани възпитаниците на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Петрич. 
 
Утре от 11 часа на градския площад ще бъдат подредени специализирани щандове, на които учениците ще покажат своите знания и умения, а гостите ще могат да дегустират приготвеното от тях. Ще има кулинарна изложба с многобройни артикули, приготвени от златаровци и дарители. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на Йоана Иванова, която тази година ще бъде абитуриентка.
 
За доброто настроение на всички гости на събитието ще допринесе концертът "ПГИТ и приятели". Парадът на професиите в южния град се провежда винаги в навечерието на Деня на Петрич – 6 май.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини