Посрещаме 1 май с много слънце и летни температури

Снимка: ИлинденПрес
Снимка: ИлинденПрес

Температурите днес ще се повишат още и ще достигнат летни стойности.  Преобладаващите минимални ще са между 10° и 15°, максималните - между 26° и 31°, в отделни райони на Южна България и малко по-високи, прогнозират метеоролозите от НИМХ.

Над планините ще е с разкъсана висока облачност, след обяд над западните райони - купеста и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Ще е топло с максимална температура на височина 1200 метра - около 21°, на 2000 метра - около 13°.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност. Ще духа слаб до умерен вятър с южна компонента. Максималните температури ще са 21°-25°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще е 1 бал.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини