Създават дирекция за социално подпомагане в Хаджидимово

Снимка: actualno.com
Снимка: actualno.com

Създава се нова дирекция "Социално подпомагане" със седалище Хаджидимово, която ще обслужва общините Хаджидимово и Сатовча. Дирекцията в Гоце Делчев ще обслужва общините Гоце Делчев и Гърмен.

Структурните промени са направени с постановление на Министерския съвет. Те няма да засегнат качеството на обслужването на гражданите в съответните общини според нормативната уредба, регламентираща дейността на Агенцията за социално подпомагане.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. оооо
    Кой не успяха да редят на службичка та сега създавт приятно работно място да си бара мъдурите по цял ден някое чиновниче роднина на кмета или некво Герберче.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини