Облаци и на места дъжд няма да спрат слънцето да ни радва

Облаци и на места дъжд няма да спрат слънцето да ни радва

Днес облачността ще е предимно значителна и на отделни места, главно в северозападната половина на страната ще превали слаб дъжд. След обяд вятърът ще се ориентира от североизток, вечерта от изток и ще бъде слаб до умерен. Максималните температури ще бъдат между 17° и 22°.

Над планините ще има значителна облачност и на отделни места ще превали слаб дъжд, над около 2200 метра - слаб сняг. Ще духа до умерен югозападен, по най-високите върхове силен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието ще има разкъсана, предимно значителна облачност, но валеж е малко вероятен. Ще духа слаб до умерен южен вятър, който по-късно през деня ще се ориентира от изток-североизток. Максималните температури ще са между 13° и 18°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини