Днес април се държи като октомври, облаци и дъжд ще понижат температурите

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Днес ще е предимно облачно, на много места с валежи от дъжд, по-значителни в Западна България. 

В североизточните райони ще остане почти без валежи. Ще духа слаб, в Източна България до умерен изток-югоизточен вятър. Максималните температури в повечето райони ще са между 9° и 14°, в София около 9°.

По Черноморието облачността ще е значителна, по южното крайбрежие с валежи от дъжд. Ще духа умерен изток-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10-12°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е облачно с валежи от дъжд, над около 1600 м - сняг. Ще духа умерен югоизточен, по-високите части - югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 1°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини