Стефан Апостолов от ГЕРБ рекордьор по преференции, събира над 8000 гласа в Пиринско

Стефан Апостолов
Стефан Апостолов

Абсолютен лидер по брой преференции в Благоевградска област е кандидат-депутатът от ГЕРБ - Стефан Апостолов от Симитли. По предварителни данни той събира рекордните над 8000 гласа, отбелязани с преференция за него. Младият политик е получил подкрепа в цялата Благоевградска област, а не само в родния си град.

На предишните парламентарни избори Апостолов отново бе с най-много преференции. На провелия се вчера вот за него има близо 2000 преференция само от община Благоевград. Пробив прави и в община Гърмен, където също се радва на подкрепа и доверие от страна на избирателите. Дори и в село Рибново има свои поддръжници.

Стефан Апостолов вече има един мандат като депутат от ГЕРБ, той е сред харесваните лица от хората и в община Симитли, и в целия Пирински край. Той бе на последното 22-ро място в листата на коалиция „ГЕРБ-СДС”, но с рекордните преференции отново ще бъде народен представител от Благоевградска област в Народното събрание.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Христо
    Нормално - с цялата администрация, натиск и пропаганда. Срам ме, че избрахме неграмотника отново
  2. Соня
    Ако продължаваме да разчитаме на такива неграмотни депутати и занапред,горко ни...
  3. илоП
    Симитли, дупе да ви е яко! Ще трябват пари за още едни избори!!!
  4. Кольо
    Нграмотнико събирай пари,идат нови избори
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини