Атанас Камбитов: Гласувах за отговорно управление и държава с правила!

Атанас Камбитов
Атанас Камбитов

Кандидат-депутатът на ПП „Републиканци за България” и бивш кмет на община Благоевград – Атанас Камбитов, гласува в сградата на Второ основно училище в областния център на Пиринско. Вторият в партийната листа в 1-ви Многомандатен избирателен район бе категоричен, че е гласувал за едно ясно и отговорно управление и държава с ясни правила, за правова и демократична европейска България.

"Моите очаквания са в Благоевградска област да имаме един добър резултат, както и солидно присъствие в парламента. Едно такова присъствие дава възможност да реализираме всичко, което сме заложили като политики, като приоритети. За разлика от много други партии ние имаме ясна програма, като се върнем назад във времето няма нещо, което се обещали и не сме изпълнили, надявам се това да бъде оценено, но хората ще решат днес", каза Атанас Камбитов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини