Банско решава проблемите с отпадъците

Банско решава проблемите с отпадъците

На редовната си сесия днес общинските съветници приеха отчетите по изпълнение на Програмата за опазване на околната среда и Програмата за управление на отпадъците на община Банско за 2020 г. Те взеха решение да бъде съставена временна комисия, оглавявана от кмета Иван Кадев, която да работи по решаване на проблемите с отпадъците на територията на общината.

Единодушно бе гласувано Община Банско да кандидатства с проектно предложение „Закупуване на оборудване за обществена трапезария – 2-ри етап” пред Фонд „Социална закрила”. Размерът на безвъзмездната финансова помощ по проекта е 36 хил.лв., а общината ще участва с 10% съфинансиране. Новото оборудване ще улесни и подобри работата за ежедневната подготовка на храна за 377 човека от община Банско, потребители на „Домашен социален патронаж”, „Осигуряване на топъл обяд в община Банско – 3-ти етап” и на други социални услуги.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини