Кандидат-депутатът Ивайло Златанов дари книги на пенсионери

Кандидат-депутатът Ивайло Златанов дари книги на пенсионери

Четенето на книги смекчава и най-големите трудности. Мисълта е на великия френски писател и философ Шарл дьо Монтескьо. Затова не е никак случайно, че кандидат-депутатът от ГЕРБ – Ивайло Златанов, посети пенсионерски клуб в квартал „Еленово” в Благоевград и дари книги.

„Поздравих възрастните хора и изказах своето искрено уважение към тях – това са хора, които притежават огромен запас от натрупана мъдрост, житейски опит, който само годините могат да дадат. С напредване на възрастта е доказано, че човек се лишава от прикритост, лицемерие и суета. Възрастният човек е като детето – той вижда със сърцето си, усеща с душата си и се радва на малките неща. На хората в преклонна възраст благодаря от сърце за делата и постигнатото, като държа да подчертая, че категорично са заслужили спокойно и достойно съществуване! Дано този малък, но искрен жест към възрастните хора им е донесъл топлина в това трудно време на физическо, психическо, духовно и чисто човешко оцеляване”, сподели Ивайло Златанов.

„Френският писател и философ Дени Дидро е казал, че хората престават да мислят, когато престанат да четат. Надявам се, че възрастните хора ще имат много смислени мигове с четенето на дарените книги”, каза още кандидатът за народен представител от Първи многомандатен избирателен район-Благоевград.  

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини