Предлагат да се ограничи броят на кучетата, отглеждани в домакинствата в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Тежкотоварните камиони, превозващи дърва от горския фонд, разрушават пътната настилка в селата в община Благоевград. За това сигнализираха кметове и кметски наместници на среща с градоначалника Румен Томов.

Проблемът ще бъде поставен пред директора на ТП “ДГС Благоевград“ инж. Калин Зашев, увери градоначалникът. На разговора ще присъстват и кметове на населените места село Бистрица, село Габрово и село Горно Хърсово.

Сред обсъдените проблеми на днешната среща бе ВиК мрежата в селата в община Благоевград. На срещата бе обсъдено и отглеждането на домашни кучета и овладяването на популацията на безстопанствените животни. Стигна се до решение да се изготви предложение до Общинския съвет, с което да бъде наложено ограничение на броя домашни кучета, отглеждани във всяко домакинство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини