Кандидат-депутатът от БСП - Любен Милев, зарадва десетки дами с цвете на 8-ми март

Кандидат-депутатът от БСП - Любен Милев, зарадва десетки дами с цвете на 8-ми март

Днес председателят на общинската организация на БСП в Благоевград - Любен Милев, който е и кандидат за народен представител, зарадва десетки дами в града с цветя.

По този начин той уважи Международния празник на жената и засвидетелства своето уважение към „Нейно величество Жената”. Кандидат-депутатът от коалиция „БСП за България", съвместно с Младежката организация на БСП-Благоевград и част от групата общински съветници, изненада приятно дамите по случай 8-ми март.

„Бъдете здрави, горди, обичани и ценени жени! Дарявайте с топлина и любов любимите си хора! Честит празник, мили дами!", пожела Любен Милев на всички, на които подари цвете в празничния ден.

Платена публикация

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини