Илко Стоянов и ПП „Има такъв народ“ повеждат към успех най-младия отбор в Пиринско

Илко Стоянов и ПП „Има такъв народ“ повеждат към успех най-младия отбор в Пиринско

Най-младият политически отбор в Благоевградска област тръгва към предстоящите парламентарни избори с позитивизъм, добра енергия и увереност, че промяната у нас е възможна.

Снощи ПП „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания в Благоевград, спазвайки всички противоепидемични мерки. Пред офиса в квартал „Еленово“ се събраха млади хора от цялата област, които си дадоха дума да останат единни и непримирими, докато не преобразят досегашния управленски модел.

Срещата премина без политически речи и гръмки фрази. Извън всякакви клишета, водачът на  листата на ПП „Има такъв народ“ за Пиринско – Илко Стоянов, даде само едно обещание: „Ние ще останем такива, каквито сме в момента – принципни, почтени и пълни с енергия за промяна“.

Той подчерта, че „Има такъв народ“ не е просто партия, а голям проект, чиято цел е всички хора да участват във взимането на управленски решения.

„Предстои ни тежък месец, в който ще чуете какви ли не неща за нас. Важното е да не се поддаваме на тази омраза, важното е да останем позитивни и да не губим добрата енергия и най-вече да останем един отбор“, призова своите съмишленици той.

Стоянов представи и част от младите хора, които присъстват в кандидатдепутатската листа на партията в Пиринско. Роден и израснал в Благоевград, след 14 години в чужбина, Янко Богоев сега се завръща в родния край, за да промени това, което го е изпратило зад граница  - безработица, корупция, липса на инвестиции.

„Политиката за нас не е самоцел, но очевидно няма друг начин, освен да вземем нещата в свои ръце. На 4 април ще докажем, че все още има такъв народ и ние, младите хора, можем да докажем, че нашият глас ще е решаващият оттук нататък“, заяви Богоев.

Учителката от Разлог Мария Чобанова също е част от отбора на Илко Стоянов.

„Младата енергия е тази, която пали искрата в обществото и носи със себе си големите промени в него. Аз съм учител по професия и знам колко е важно да виждаш младостта и желанието на хората за промяна. Всички знаем каква е ситуацията у нас в момента. Затова съм убедена, че няма кой да свърши работата вместо нас, трябва да се мобилизираме, всеки може със своя глас да донесе така желаната промяна. Благодаря на всички, които искат България да се промени“, увери Чобанова.

Илко Стоянов допълни, че предизборната кампания на партията ще бъде такава, каквато са и самите те – непринудена, позитивна и честна. Всеки, който иска да се запознае с проекта на Слави Трифонов и неговите съмишленици, може да ни открие в социалните мрежи.

„Ние ще бъдем навсякъде – ще разговаряме с всеки, които иска да ни чуе. Важно е да разсейваме грозните манипулации по наш адрес. Важно е да обясним на хората, че ние не влизаме в парламента, за да правим коалиции, дори да оставаме в Народното събрание. Както се очертава, този парламент ще има кратък живот. Нашето присъствие в бъдещия парламент ще бъде първата стъпка да изпълним това, което ни е възложил суверенът от референдума, след това ще поискаме нов кредит на доверие с програма и с нови избори. Бъдете сигурни в едно – това, което Слави Трифонов е казал, го е доказал. Той е последователен и принципен – ние няма да бъдем патерица на никоя партия, ние можем да бъдем патерица само на българския народ“, допълни Илко Стоянов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини