ГЕРБ-Благоевград почете Националния пазник – 3 март

Снимки: ГЕРБ-Благоевград
Снимки: ГЕРБ-Благоевград

ГЕРБ-Благоевград отбеляза 143-ата годишнина от Освобождението на България в областния център на Пиринско. Областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков и областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева се включиха в тържествата. Заедно с тях бяха общинският ръководител на ГЕРБ Росица Димитрова, представители на младежката и женската организации, общински съветници и активисти на партията от община Благоевград.

Те положиха цветя пред пред паметния знак на освободитела на Горна Джумая - майор Орлински, и пред паметната плоча в чест на посрещането на руските освободителни войски.

Заедно с десетки граждани представителите на ГЕРБ-Благоевград се включиха и в почетното шествие, предвождано от Представителен духов оркестър на Сухопътни войски. То премина по улица „Трети март“ и стигна до площад „Македония“. Венци и цветя в памет на загиналите бяха положени и на паметника на Гоце Делчев на централния площад, където се проведе официална церемония по издигане на националния флаг и беше отслужен молебен за здраве и благоденствие на българския народ от Неврокопския митрополит Серафим.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини