Мургав младеж с тъмни очила задигна кутия за дарения от фоайето на Община Благоевград

Мургав младеж с тъмни очила задигна кутия за дарения от фоайето на Община Благоевград

Нагъл крадец успя да изненада охраната и да задигне от фоайето на Община Благоевград кутията за дарения, събирани за 40-годишния Петър Стоев. Кражбата е извършена вчера към 11,00 часа. По това време в сградата на кметството влязъл млад мъж със слънчеви очила. Той се завъртял край едно от гишетата, но след малко поел към изхода. По пътя си обаче взел кутията за дарения, която била поставена вляво от входа. Съвсем спокойно напуснал сградата на Общината.

Не се знае колко пари са били събрани. От видеозаписите се вижда ясно как изглежда крадецът. Те са предадени на полицията и в момента полицейски служители издирват извършителя на дръзката кражба.

Благоевградчанинът Петър Стоев страда от онкологично заболяване, което е засегнало тазобедрената му кост и злокачественото образувание затруднява нормалното му придвижване.

Петър спешно трябва да се оперира във Франция, тъй като подобни операции в България не се извършват.

Сумата, която е необходима за лечението и възстановяването му е 30 000 лв., но тя е непосилна за семейството на Пепи. Затова и неговата сестра Димитрина Вучкова започна кампания за набиране на тези средства, чрез посочената по-долу сметка, както и с кутии за дарения, които са поставени в различни търговски обекти в Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини