Партиите разпределиха местата в СИК в община Гоце Делчев, ГЕРБ със 130, БСП с 95

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Вчера се проведоха консултации с упълномощените представители на парламентарно представените политически партии и коалиции за определяне състава на СИК в община Гоце Делчев за предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г.

Със заповед на кмета Владимир Москов са образувани 41 СИК, а общият брой на членовете им  е 355. Те са разпределени между отделните партии и коалиции както следва:

ПП „ГЕРБ“ – 130

ПП „БСП за България“ – 95

КП „Обединени патриоти“ – 41

ПП „ДПС“ – 41

ПП „Воля“ – 41

КП „Демократична България – обединение“ - 7.

В консултациите участваха представители на политически партии и коалиции, представени в 44-то Народно събрание на Република България и имащи избрани членове в Европейския парламент. Представителите на партиите постигнаха принципно съгласие за начина на разпределение на членовете на комисиите. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини