Община Гоце Делчев с апел всеки да почисти пред дома си

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Всички пътища и улици в община Гоце Делчев са проходими при зимни условия, втори ден продължават усилията за поистването им от падналия сняг. Общинското ръководтво обаче призова собствениците на магазини, офиси и заведения да почистят пред своите обекти. Същото трябва да направят и живеещите на територията на общината, като почистят тротоарите пред домовете си.

Сигнали за проблемни и непочистени улици може да се подават на дежурните в Община Гоце Делчев на телефон 0888 006080 - денонощно, както и на Фейсбук страницата на Общината.

Заради зимната обстановка, натрупаната снежна покривка, ниските температури, заледявания и вятъра, всички участници в движението трябва да са с повишено внимание. „Ако нямате спешна работа, по-добре е да не излизате днес - нито с автомобил, нито пеша. Това важи с особена сила за по-възрастните и трудноподвижни хора, които са изложени на още по-голям риск заради атмосферните условия”, апелират от Община Гоце Делчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини