Премиерът Борисов даде дума: Отваряме заведенията на 1-ви март!

Премиерът Борисов даде дума: Отваряме заведенията на 1-ви март!

Ще спазим ангажимента си и ще отворим заведенията на 1-ви март. Нивата на заболеваемост у нас са добри. Това написа днес във Фейсбук премиерът Бойко Борисов. А малко по-късно при посещението си в Исперих отсече: "Повече по тази тема няма да се говори".

От утре в малките населени места в училищата се връщат присъствено всички ученици, каза още той. Борисов благодари на медиците за усилията и добрата работа, благодарение на която продължаваме да прилагаме най-либералните мерки в Европа. До края на месеца болниците ще получат парите за увеличение на заплатите, както и парите за медиците на първа линия.

При визатата си в Исперих Борисов бе придружен от министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов и финансовия министър Кирил Ананиев.

Тримата разговаряха с директора на болницата д-р Абдулах Заргар, който наскоро получи българско гражданство. Засега успяваме да държим прилични норми – 26-и сме в Европа по заболеваемост. Огромни усилия се полагат. На всеки Европейски съвет настоявам пред колегите да въведем единен медицински протокол, посочи още Борисов и отбеляза либералните мерки, въведени у нас. Всеки има своя бизнес и иска да го развива, подчерта той.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини